22. 09. 2016

Predstavitev Simfer gospodinjskih aparatov


Podjetje Simfer se uvršča med najbolj kakovostne proizvajalce gospodinjskih aparatov. Ena izmed ključnih prednosti njihovih zanesljivih produktov je ta, da z vsestranskostjo, inovativnostjo ter stilom izboljšujejo kakovost življenja, obenem pa z najmodernejšo tehnologijo skrbijo tudi za ohranjanje okolja.

Prodajni asortiman obsega gospodinjske aparate, kuhinjske sete, pomivalna korita in kuhinjske armature, mini pečice ter električne grelce. To pot vam predstavljamo prve v nizu.

Napredna tehnologija za lahkotnejše življenje 

Gospodinjske aparate Simfer predstavljajo: vgradne pečice, vgradne kuhalne plošče, nape, vgradne mikrovalovne pečice, vgradni pomivalni stroji, vgradni hladilniki, štedilniki ter mini pečice.

Vgradne pečice 

Simfer vgradne pečice  se ponašajo z vrsto oblikovnih značilnosti, zaradi katerih so bolj privlačne, omogočajo pa tudi preprostejšo uporabo. Vse pečice sodijo v A energijski razred, opremljene pa so s turbo ventilatorjem, digitalnim programiranjem, pogrezljivimi gumbi za varnost, osvetlitvijo, s steklenimi vrati ter notranjostjo, je enostavna za čiščenje

Glede na potrebe lahko izbirate med 4 različnimi vrstami pečic: večfunkcijsko pečico s šestimi funkcijami, večfunkcijsko pečico s krožnim gretjem, vgradno pečico s petimi funkcijami ter rustikalno večfunkcijsko pečico. Najzmogljivejša v razredu je večfunkcijska pečica s krožnim gretjem z maloprodajno ceno 399,90 Eur, na razpolago pa je tudi osnovnejši model pečice s petimi funkcijami, ki je lahko vaš že za 229,90 Eur.

Vgradne kuhalne plošče

Vgradne kuhalne plošče Simfer so enostavne za čiščenje, imajo ekskluzivno patentirane ter vzdržljive SABAF gorilnike, so elegantne in varne za vso družino.

Na razpolago so indukcijske kuhalne plošče, steklokeramične plošče, plošče za kuhanje, ki so kombinacija  plina in steklokeramike, steklena plinska plošča za kuhanje s petimi plini, plinska plošča za kuhanje s štirimi plini, kombinirana plošča za kuhanje iz inoksa ter rustikalna različica plinske plošče za kuhanje. Cene kuhalnih plošč se gibljejo od 159,90 Eur za kombinirano ploščo iz inoksa do 459,90 Eur za indukcijsko ploščo s štirimi ogrevalnimi površinami.

Nape

Visokokakovostne nape odlikuje LED osvetlitvev, turbo motor, zanesljivo zapiranje s prilagajanjem vijakov ter enostavna zamenjava in čiščenje filtrov.

Izbirate lahko med različnimi vrstami kaminskih kuhinjskih nap, med katerimi kraljuje kaminska kuhinjska napa iz belega stekla in inoksa s petimi hitrostmi, elektronskim upravljanjem ter javljalnikom za čiščenje filtra. Cenovni razpon tovrstnih nap z različnimi karakteristikami je od 99,90 Eur pa vse tja do 479,90 Eur.

Simfer preseneča tudi z zmogljivimi otočnimi kuhinjskimi napami, ki z vrednostjo 549,90 Eur sodijo v sam kakovostni vrh, pa tudi vgradne izvlečne ter podelementne kuhinjske nape, ki so na voljo že od 69,90 Eur naprej.

Nape Simfer vas bodo enostavno osrečile, saj združujejo stil, učinkovitost, visoko zmogljivost in tehnološko inovativnost hkrati. Modeli omogočajo delovanje pri 3 in 5 hitrostih, za kar poskrbi zmogljiv motor z ventilatorjem, ki učinkovito vsrkava vonjave, ki nastanejo pri kuhanju ali pečenju. Posebna funkcionalnost modelov nap Simfer je avtomatski izklop po 15 minutah – to je super način za odzračevanje vaše kuhinje po pripravljanju obrokov, saj se napa nato sama izključi.

Menjava filtrov je povsem enostavna, maščobne filtre lahko enostavno operete v pomivalnem stroju.

Mikrovalovna pečica 

Simfer proizvaja tudi z vgradno mikrovalovno pečico iz nerjavečega jekla, ki je v času hitenja nepogrešljiv del vsakdana. Z osmimi različnimi funkcijami ter močjo 800 W bo zagotovo upravičila svoje mesto v vaši kuhinji, na trg pa vstopa s ceno 239,90 Eur.

Vgradna pomivalni stroj in hladilnik

Da bo pospravljanje kuhinje postalo prijetno opravilo, pa bo poskrbel vgradni pomivalni stroj s tremi košarami za pranje kar 14 pogrinjkov, z ekonomično porabo vode ter LED zaslonom. Zanj boste odšteli 579,90 Eur.

Med hladilniki sta na voljo sta dva modela vgradnih hladilnikov. Prvi je popolnoma vgradni z 205 l vsebino,  drugi pa je vgradni integrirani z 179 l prostornino. Oba sta kombinacija hladilnika in zamrzovalnika. Prvi, zmogljivejši model, je lahko vaš za 666,90 Eur, drugi pa za 469,90 Eur.

Štedilniki

Simfer velja za enega največjih proizvajalcev štedilnikov na svetu, zato ni čudno, da njihov pol-profesionalni plinski štedilnik iz inoksa s petimi plini in ceno 1299,90 Eur sodi v sam kakovostni ter cenovni vrh ponudbe. Kombinirani štedilniki združujejo kuhalno ploščo in pečico v enem aparatu. Simfer štedilniki spadajo med najkakovostnejše na trgu, zato so nadvse priljubljeni. Razlikujejo se v velikosti in tipu kuhalne plošče: na voljo so kombinirani štedilnik s štirimi plini, steklokeramični štedilnik s štirimi hi-light conami, ter kombinirani štedilniki s tremi plini in eno električno ploščo. Najosnovnejši model kombiniranega štedilnika je naprodaj že za 279,90 Eur.

Mini pečice

Simpfer proizvaja tudi dva modela mini pečic. Prvi je klasična mini prenosna pečica, ki jo lahko kupite za 99,90 Eur, druga pa ima dodani še dve električni kuhalni plošči in lahko za 119,90 Eur postane vaš dober kuharski pomočnik. Simferjeve mini pečice so ene najkakovostnejših na trgu, saj imajo dvojna stekla na vratih in so zato varnejše in energetsko učinkovitejše. Model 364