Vgradne mikrovalovne pečice

Vgradne mikrovalovne pečice
Vgradne mikrovalovne pečice so super alternativa za običajne samostoječe mikrovalovne pečice, ki najpogosteje zasedejo preveč delovne površine na pultu. Pri načrtovanju kuhinje v načrt vključite še omarico za vgradno mikrovalovno pečico in si prihranite uporaben prostor delovne površine za lažjo in enostavnejšo pripravo slastnih obrokov. Tako bo vaša kuhinja vedno videti pospravljena, saj se bo tudi mikrovalovna pečica zlila z ostalimi elementi in omaricami.

Elegantne linije Simfer vgradnih mikrovalovnih pečic vas bodo navdušile, saj so res nekaj posebnega. Privlačna zunanjost in notranjost iz nerjavečega jekla sta super kombinacija za dober nakup. Digitalno upravljanje in več različnih programov z različnimi jakostmi mikrovalov omogočata enostavno pripravo ali odtajanje hrane.

Danes si skoraj več ne moremo predstavljati življenja brez mikrovalovne pečice. Uporaba je hitra in enostavna tudi za ljudi, ki se ne znajdejo dobro s sodobno tehnologijo. Priprava prej pripravljenih obrokov, pogrevanje hrane, odtajanje zamrznjenih živil ali obrokov, kuhanje in pečenje – vse to zmore mikrovalovna pečica. Za filmski večer lahko v njej v nekaj minutah pripravite čudovito in okusno pokovko, ali stopite čokolado za fondi.

Ker je mikrovalovna pečica majhna, porabi manj električne energije kot na primer običajna kuhinjska pečica. Ker je hrana hitreje pripravljena, ohrani tudi več hranilnih snovi. Ker skuhate jed že v krožniku, boste prihranili čas tudi za pomivanje posode, saj ne bo umazanih loncev. Poleg tega je tudi čiščenje mikrovalovne pečice povsem enostavno – gladko notranjost le obrišete z mokro krpo ali gobico.

Ne odlašajte in izberite svojo novo vgradno pečico Simfer, ki bo dopolnila vašo kuhinjo in vam omogočila hitrejšo pripravo še bolj okusne hrane za vas in ljudi, ki jih imate radi. Postanite pravi kuharski mojster že danes.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu