Vgradni hladilniki

Vgradni hladilniki
Če si želite estetsko kuhinjo, bodo vgradni hladilniki zagotovo boljša rešitev kot običajni prostostoječi. Vgradni hladilniki so skriti v omare in ne izstopajo v svoji barvi in dizajnu, ampak se lepo zlijejo s kuhinjskimi omaricami.

Hladilniki imajo številne dodatne funkcije in zmorejo veliko več, kot le hladiti termično občutljiva živila. S hladilnimi aparati izpred par desetletij nimajo skoraj nič več skupnega razen podobne oblike in osnovne funkcije. Pri izbiri je dobro paziti na energetsko potratnost hladilnika, saj je to naprava, ki je ves čas priključena v električno omrežje. Varčnejši aparati so lahko nekoliko dražji, a se vam to lahko izplača na dolgi rok pri porabi električne energije. Razlika med A in A++ je lahko do 40 %, zato se le poglobite v oznake in primerjajte enako velike aparate med seboj za najbolj merodajno primerjavo.

Vgradni hladilniki so kombinirani iz hladilnega in zamrzovalnega dela, pri čemer je slednji lahko nameščen zgoraj (običajno manjše velikosti) ali spodaj (večji, znaša skoraj polovico celotnega aparata). Za katerega se boste odločili, je odvisno od velikosti vaše družine in potreb ter življenjskega stila. Če zamrzovalnika ne uporabljate za zamrzovanje ozimnice ali pripravljenih obrokov, ampak le za kak sladoled in podobno, potem je kombinacija z manjšim zamrzovalnikov povsem dovolj. Če pa imate veliko družino in pogosto uporabljate zamrzovalnik, potem bo večji boljši izbor.

Vgradni hladilniki Simfer imajo 5-letno garancijo, zato ste lahko prepričani, da ne kupujete mačka v žaklju, ampak kakovosten aparat, ki vam bo dolgo časa dobro služil.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu