Električni grelci

Električni grelci
Električni grelci Simfer vsebujejo nove tehnologije gretja, ki z manjšo porabo električne energije učinkoviteje segrejejo prostor. Grelci so elegantni in modernega dizajna, zato bodo lahko tudi svojevrsten modni dodatek za vaš dom.

Ena izmed tehnologij se imenuje »TRI CORE« in omogoča večji izkoristek in učinkovitejše gretje ob manjši porabi, zato so grelci okolju bolj prijazni kot klasični električni radiatorji. Izdelani so iz kakovostnega kroma z dodatkom aluminija, kar je svojevrstna kombinacija, ki omogoča dolgotrajno ohranjanje toplotne energije in oddajanje le-te v prostor. Grelci s to tehnologijo imajo turbo ventilator, možnost vlaženja s paro, omogočajo 4 načine gretja in 3 načine uporabe. Vse funkcije lahko nastavite s pomočjo termostata. Torbo ventilator deluje tiho in učinkovito, saj omogoča hitrejši pretok segretega zraka po prostoru in je prostor veliko hitreje segret. Vlaženje s paro je dodatna prednost, saj vsa grelna telesa, ki segrevajo zrak, izjemno izsušujejo zrak v prostoru. Pri grelcih Simfer pa le dodate vodo v za to namenjeno posodo in nastavite vlaženje. V prostoru bo kmalu toplo in prijetno vlažno, zato lahko pozabite na težave s suhim zrakom.

Druga tehnologija grelcev Simfer se naslanja na karbonska vlakna in 3D gretje. Prepletena struktura karbonskih vlaken omogoča hitro zagretje prostora, saj greje v vse smeri. Grelec omogoča 2 načina gretja in je primeren za prostore od 16 do 31 m2. Določeni modeli omogočajo horizontalno ali vertikalno namestitev, določene se celo lahko fiksira na steno. Z daljinskim upravljalnikom, časovnikom in termostatom lahko enostavno nastavite jakost in čas delovanja.

Grelci Simfer so odlična izbira za ogrevanje bivalnih prostorov ali za dogrevanje pisarn z neučinkovitim načinom ogrevanja. Naj vam bo zopet toplo v vašem domu ali na delu – izberite svoj novi Simfer grelec in naj vam bo prijetno toplo, ko je zunaj hladno.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu