Misija / vizija


VIZIJA
Želimo postati prepoznavno podjetje za prodajo in zastopanje kvalitetnih blagovnih znamk ter z doseženimi referencami krepiti tržni delež v Sloveniji. Želimo, da s strokovnim, poštenim in prilagodljivim delom ter kvalitetnimi produkti in storitvami postanemo pomembno podjetje. S kupci in dobavitelji želimo ustvariti pozitiven ter pošten dolgoročni odnos.
 
POSLANSTVO
Naše poslanstvo je zastopanje in prodaja blagovnih znamk, predvsem na področju gospodinjskih aparatov in kuhinjskih pripomočkov, z namenom izboljšanja življenjskega standarda in bivanja ljudi. S kvalitetnimi blagovnimi znamkami želimo širšemu krogu kupcev ponuditi bogat in kvaliteten izbor produktov.
 
STRATEGIJA
Kratkoročna strategija podjetja je usmerjena k uspešnem plasiranju blagovne znamke Simfer na slovenski trg. Dolgoročna strategija pa je vezana na plasiranje in zastopanje novih blagovnih znamk. Naše vodilo poslovanja bo profesionalni odnos do naših strank, tako kupcev kot dobaviteljev. Strmeli bomo k nenehnem izobraževanju in dobri komunikaciji ter motivacijskem odnosu med zaposlenimi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu