Vgradne pečice

Vgradne pečice
Vgradne pečice Simfer so prava izbira za vašo novo ali prenovljeno kuhinjo. Ponašajo se z izjemnim modernim dizajnom, s potisnimi gumbi, tečaji na vratih z dvojno vzmetjo ter LOW-E steklom na vratih, ki omogoča večjo energetsko učinkovitost in preprečuje, da bi se na steklu opekli. Potisni gumbi poskrbijo za še bolj eleganten videz, saj so večinoma skriti. Vrata s tečaji in dvojno vzmetjo imajo to prednost, da ena vzmet omogoča odpiranje, druga pa zapiranje, tako vratca dobro tesnijo. Dvojna vzmet omogoča tudi nosilnost vrat kar do 22,5 kilogramov. LOW-E steklo je tehnološko dovršeno steklo, ki ne prenaša toplotne energije, zato so vrata na zunaj hladna in se na njih ne morete opeči, hkrati pa zadržuje energijo v notranjosti pečice in je ta zato energetsko manj potratna. 

Vgradne pečice Simfer je zelo enostavno očistiti, saj imajo poseben gumb za čiščenje s paro. V pekač le vlijete vodo, ga položite na dno pečice in vklopite gumb za čiščenje. Po končanem čiščenju notranjost pečice le obrišete z mehko krpo in tako odstranite vse morebitne zalepljene madeže od pripravljanja hrane. Ker je notranjost pečice narejena iz enega samega kosa, povsem brez varilnih linij, je čiščenje še enostavnejše. Na tak način očistite pečico brez agresivnih čistil povsem naravno. 

Pametno zasnovana postavitev grelcev v notranjosti vgradnih pečic Simfer je velika prednost za ljubitelje kuhanja v pečici. Ima namreč dva zgornja in en spodnji grelec, ki v različnih programih za peko omogoča pečenje raznovrstnih obrokov. 
Izvlečna vodila za pekač in jeklena mreža vam omogočajo še lažji dostop do hrane in nadzor nad peko. Vgradne pečice Simfer so res prava izbira za še tako zahtevno družinsko gospodinjo ali kuharskega mojstra.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu