Mini pečice

Mini pečice
Mini pečice so pomanjšana verzija običajnih kuhinjskih pečic, ki jih je zaradi svoje majhnosti enostavno prenašati. Vzamete jih lahko s seboj na morje, izlete v naravo ali na vikend. Na voljo sta dve opciji: s kuhalnima ploščama ali brez. Mini pečica s kuhalnima ploščama je pravzaprav mini štedilnik – na njej lahko skuhate želen obrok ali v njej spečete priljubljene jedi iz pečice. Mini pečica brez kuhalne funkcije pa omogoča le pečenje.

Mini pečice so energetsko manj potratne kot velike pečice, zato lahko prav pridejo tudi v primeru manjših družin – za pečenje za 2 osebi je velika pečica čisto preveč potratna. Mini pečice so odlična rešitev tudi za stare starše, ki ostanejo sami, ko se otroci odselijo od doma. Ker je mini pečice povsem enostavno upravljati, jih bodo vaši stari starši izredno veseli, saj bodo z njihovo uporabo lahko privarčevali pri porabi elektrike.

Ker je mini pečica mobilna naprava, si lahko privoščite pripravo kosilo ne le v kuhinji, ampak tudi zunaj na balkonu ali terasi. Pripravite morsko hrano na svežem zraku in se izognite, da bi manj prijetne dišave po kuhanju napolnile vaš dom. Prav tako je mini pečica izvrsten pripomoček za ljubitelje kampiranja – majhna naprava omogoča pripravo vsakovrstnih jedi, zato ne boste omejeni le na kuhano hrano na mini gorilniku.

Mini pečice so res super rešitev za majhna stanovanja, počitniške namestitve ali kuhanje na prostem.  Simfer mini pečice so kompaktne in skrbno izdelane naprave, ki jih je povsem enostavno upravljati.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu