Nape

Nape
Nape Simfer združujejo stil, visoko zmogljivost, učinkovitost in tehnološko inovativnost hkrati – na tak način vas lahko nape Simfer osrečijo v vaši kuhinji. Kakršno koli osebnost ima vaša kuhinja, ena izmed nap Simfer se bo zagotovo podala vanjo. 

Na zid pritrjene nape so na voljo v naslednjih oblikah: 
  • v obliki črke T (v beli, sivi in črni barvi),
  • nagnjene steklene nape (v srebrni, peščeno bež, krem, sivi in črni barvi),
  • z upognjenim steklom (v srebrni, beli in črni barvi),
  • v obliki piramide (v beli, sivi in črni barvi). 

Poleg zidnih, so tukaj še stropne (za nad otočne postavitve kuhalnih plošč) in vgradne, ki se skrijejo pod viseče omarice in izvlečejo ob uporabi. 
Nape imajo do 5 hitrosti delovanja (odvisno od modela – 3 ali 5 hitrostnih jakosti). Nekatere nape imajo vključeno avtomatsko izključevanje po 15 minutah neprekinjenega delovanja. Tako lahko izkoristite napo tudi za odzračevanje po kuhanju, brez skrbi da se morate vračati v kuhinjo, da jo izklopite.

Najpomembnejši del nape je zagotovo filter, ki mora imeti možnost enostavnega snemanja in čiščenja oz. zamenjave. Nape Simfer imajo maščobne filtre, ki jih je moč prati v pomivalnem stroju in aktivne karbonske filtre (pri sistemih brez zunanjega odzračevanja po cevi), ki jih je povsem enostavno zamenjati z novimi.

Si sploh še lahko zamišljate kuhanje brez kuhinjske nape? V zadimljeni kuhinji polni pare in močnih vonjav, kjer komaj kaj vidite? Ne, ne morete. Ker so kuhinjske nape že desetletja sestavni del kuhinje, brez katerih si kuhanja sploh več ne predstavljamo. Poiščite tisto pravo, ki bo dodala piko na i vaši kuhinji in začnite končno uživati v kuhanju obrokov za ljudi, ki jih imate radi.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu