Štedilniki

Štedilniki
Simfer štedilniki so kombinirani kuhinjski aparati, ki vključujejo pečico in kuhalno ploščo v enem. So povsem prostostoječi, zato jih ni potrebno vgraditi v pult. Kuhalne plošče so lahko različnih vrst – sami plinski gorilniki ali kombinacija plinskih gorilnikov in električnih plošč. Na voljo so 3 velikosti: ožji, 50-centimeterski, standardne širine 60 cm in večji, kar 90-centimeterski štedilnik. Štedilniki imajo tudi pokrov, ki med neuporabo kuhališče zaščiti pred morebitno umazanijo.

Ker je štedilnik naprava 2v1, je pri nakupu potrebno preveriti karakteristike obeh elementov, ki jo sestavljata. Velikost prilagodite prostoru, ki ste ga namenili za štedilnik v vaši kuhinji ter velikosti vaše družine – večja kot je družina, več kuhališč boste potrebovali pri pripravi obrokov. Na manjših so 4, na večjem pa se nahaja kar 6 kuhališč. Ko izbirate velikost bodite pozorni na širino, saj v pečico 50-centimeterskega štedilnika ne boste mogli spraviti pekača iz večje pečice, zato raje prej preverite kakšne pekače že imate doma, da jih boste tudi po nakupu nove naprave lahko uporabljali za peko.

Štedilniki so zaradi svoje kompaktnosti primerni tudi za počitniške kapacitete, saj se jih da lepo prenašati. Na vikendu, v kampu ali letni kuhinji bo štedilnik zagotovo pravi hit. Ker je štedilnik komplet dveh aparatov v enem, boste z nakupom tudi nekaj prihranili, kot če bi kupovali posebej 2 elementa. Če uporabljate kakšen izjemno star štedilnik, ki ima že vidne poškodbe, je skrajni čas, da ga zamenjate za novega zaradi varnosti. Plinski gorilniki so izjemno nevarni, če niso več v optimalnem stanju.

Štedilnik Simfer je zagotovo super izbira – kakovosten, eleganten in varen aparat 2v1 vas bo navdušil, da boste znova vzljubili kuhanje in pripravljanje obrokov. 
 
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu