Zamrzovalne omare

Zamrzovalne omare
Vse bolj in bolj so »IN« zamrzovalne omare, ki v primerjavi z zamrzovalnimi skrinjami zavzamejo manj prostora in so na splošno bolj pregledne. Zamrzovalne omare so super rešitev za manjša stanovanja, kjer je vsak kvadratni centimeter pomemben, hkrati pa omogočajo, da si varno in enostavno shranite živila ali pripravljene jedi in jih kasneje odmrznete in zaužijete.

Zamrzovalna omara ima podobno kot običajna omara police in/ali predale, zato si vanje lahko razporedite živila po vrsti, roku trajanja ali kakšnem drugem kriteriju. Vse zamrzovalne omare imajo mehanski senzor temperature, ki zagotavlja optimalno ohranjanje nastavljene temperature za shranjevanje zamrznjenih živil.

Pri shranjevanju živil z zamrzovanjem ne smete pozabiti na označevanje datuma shranjevanja, saj ima tudi zamrznjena hrana svoj rok trajanja. 
Simfer daje velik poudarek na varstvo okolja, zato so gospodinjski aparati večinoma energetskega razreda A , A+ in A++. Z nakupom zamrzovalne skrinje boste tako prihranili pri prostoru, ki ga aparat zavzame in pri porabi energije. Ste že izbrali svojo zamrzovalno skrinjo?
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu