Plinske kuhalne plošče

Plinske kuhalne plošče
Plinske kuhalne plošče Simfer so lahko sodobna različica starodobnih plinskih kuhališč. Odlikuje jih modern dizajn in sodobna tehnologija, prižig plina poteka avtomatsko ob vklopu gumba za nastavitev moči plamena. Vse kuhalne plošče so opremljene z varnostnimi ventili, ki preprečujejo puščanje plina, hkrati pa jih je moč priklopiti na jeklenke ali na plinsko napeljavo. Emajlirani nosilci posode so stilsko dovršeni in trpežni, zato bodo dolgo časa videti kot novi. Inox gumbi dopolnjujejo sodobna plinska kuhališča na steklu (belem ali črnem).

Poleg sodobne linije plinskih kuhališč, je na voljo tudi linija rustičnih plinskih kuhališč, ki se bolj poda v rustikalne kuhinje, ki imajo pridih po starinskem. Nova zasnova gorilnikov omogoča bolj enakomerno kuhanje, ki se odraža v hitrejši pripravi hrane. Kompaktni kovinski nosilci posode omogočajo večjo stabilnost in bolj profesionalen videz plinske kuhalne plošče.

Na voljo je več velikosti in serij plinskih kuhalnih plošč Simfer – od enega pa do 5 gorilnikov imate lahko na eni plinski kuhalni plošči. Možnosti kombinacij je ogromno – z električnimi ploščami, steklokeramičnimi ali indukcijskimi ploščami. Izbirate lahko med modernim ali starinskim videzom, med različnimi oblikami rešetk nosilcev posode in barvami – od bele, srebrne do črne.

Plinske kuhalne plošče so še vedno prva izbira večine kuharskih mojstrov, saj je kuhanje na ognju nekaj najbolj prvinskega in ima številne prednosti. Mnoge gospodinje prisegajo na plinska kuhališča in si jih ne želijo zamenjati za sodobna kuhališča, zato je Simfer razvil moderne in rustikalne linije plinskih kuhalnih plošč, da lahko zadovolji potrebe vseh kupcev.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu