Steklokeramične plošče

Steklokeramične plošče
Novejša oblika kuhalnih plošč na elektriko so steklokeramične plošče, ki so veliko bolj estetsko dovršene kot običajne električne plošče. Njihova prednost je povsem gladka površina, ki jo je enostavno očistiti. Upravljanje pa je enostavno na dotik.

Steklokeramične plošče imajo 4 hi-light kuhališča različnih velikosti. Običajno sta 2 premera 14 cm in 2 večji, premera 18 ali več centimetrov, lahko tudi ovalne oblike. Dodaten ovalni del se vklopi s posebno tipko po potrebi, ko imate posodo ovalne oblike in potrebujete večjo kuhalno površino. 
Steklokeramične plošče lepo stilsko dopolnjujejo moderne kuhinje, pa še izjemno enostavne so za uporabo. Poleg tega so na voljo z inox robom ali brez, odvisno kaj vam je bolj pri srcu in se prilega izboru vaše nove kuhinje.

Simfer steklokeramične plošče imajo 5-letno garancijo, zato lahko zaupate v kakovostno izdelavo. Z izbiro steklokeramične plošče ne boste nikoli rabili skrbeti ali imate še dovolj plina v jeklenki za pripravo naslednjega obroka, ali če tesnila še opravljajo svoje delo in plin ne pušča.  Upravljanje s tovrstnim kuhališčem je varno in enostavno, prav tako čiščenje.

Na steklokeramičnih ploščah lahko kuhate v vseh vrstah posode, zato pri nakupu priljubljenih loncev ne boste omejeni, kot na primer pri indukcijskih kuhališčih. Tukaj lahko uporabljate litoželezne, emajlirane, aluminijaste, bakrene in keramične lonce. Naj vas pri ustvarjanju v kuhinji nič ne omejuje, zato si dajte duška in uživajte v pripravljanju jedi za svojo družino in prijatelje. Skupni obroki so priložnost za druženje in prijateljevanje, kar življenje naredi še lepše. Uredite si kuhinjo tako, da se boste v njej dobro počutili in znašli, saj boste tako bolj z veseljem pripravljali obroke za ljudi, ki jih imate radi.
Prikaži več
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu